YRITYS

HöyryÄssä toimii kaikkialla Suomessa. Tehokkaat ja siirrettävät höyrytysyksikkömme ovat lähtövalmiina Porvoon varikoiltamme.

Tehokas ja liikkuva suurtehoimurointi sekä suurtehopuhalluskalustomme palvelee Porvoon varikoltamme nopeasti kaikkia uudisrakennus- ja remonttikohteita.

Maa-ainesten sekä eristeiden siirto suurtehopuhalluksella ja suurtehoimuroinnilla on nopea ja siisti tapa kaikilla työmailla, isoissa sekä pienemmissä kohteissa.

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518

Historia


Perheyritys

HöyryÄssä on Harri Sandströmin vuonna 2006 perustama höyrytykseen, suurtehoimurointiin ja suurtehopuhallukseen erikoistunut porvoolainen perheyritys, jonka toiminnassa on mukana kaksi sukupolvea.

HöyryÄssän kotipaikka  sijaitsee Porvoossa. Tehokkaalla ja siirrettävällä kalustollamme olemme nopeasti ja joustavasti lähtövalmiita niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiin kaikkialle Suomeen.

Laadukas ja luotettava

Höyrymyynnistä alkanut toiminta on laajentunut vuosien mittaan muihin teollisuutta ja rakennuksia palveleviin toimintoihin.

Suurtehoimurointi ja suurtehopuhallus on myös tärkeä osa liiketoimintaamme tänä päivänä ja toimitamme palveluita remontti- ja uudiskohteisiin sekä suurille ja pienemmille rakennuskohteille Helsinkiin, Porvooseen ja koko Uusimaan alueelle.

HöyryÄssä on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla tarjoten erinomaisen laadukasta ja täsmällistä palvelua.

Ota yhteyttä!
Image

TOIMINTA


HöyryÄssän palveluihin kuuluvat höyrytys- ja sulatuspalvelut sekä suurtehoimurointi että suurtehopuhallus.

Toimitamme höyryä paikan päälle rakennuskohteisiin ja teollisuuden laitoksiin sekä sulatamme jäät. HöyryÄssä on höyrytyksen ja sulatuksen luotettava kumppani ja olemme käytettävissä erikokoisiin projekteihin 24/7.

Suurtehoimurointi ja suurtehopuhallus ovat tärkeä osa palveluamme. Tehokkaan kalustomme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta työ sujuu nopeasti, siististi ja vaivattomasti. Imuroinnin jälkeen jäte kuljetetaan sille kuuluvaan sijoituspaikkaan. Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon ympäristön sekä kestävän kehityksen periaatteet.

Monipuolinen liikkuva kalustomme on nykyaikaista ja tehokasta. Höyrytys ja lisälämpö saadaan toimitettua vaativiinkiin kohteisiin. Suurtehopuhallus ja suurtehoimurointi onnistuu kohteissa, missä ainesten siirtäminen on normaalisti vaikeaa.

Olemme käytettävissäsi 24/7 ja valmiina toimittamaan höyryä, imuroimaan ja puhaltamaan, nopeasti ja luotettavasti.

Image

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518