Historia

HöyryÄssä on Harri Sandströmin vuonna 2006 perustama höyrytykseen, suurtehoimurointiin ja suurtehopuhallukseen erikoistunut porvoolainen perheyritys, jonka toiminnassa on mukana kaksi sukupolvea. HöyryÄssän kotipaikka ja varikko on sijaitsee Porvoossa. Tehokkaalla ja siirrettävällä kalustollamme olemme nopeasti ja joustavasti lähtövalmiita niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiin.

Höyrymyynnistä alkanut toiminta on laajentunut vuosien mittaan muihin teollisuutta ja rakennuksia palveleviin toimintoihin, mutta höyrymyynti on edelleen tärkeä osa yrityksen toimintaa. HöyryÄssä on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla tarjoten erinomaisen laadukasta ja täsmällistä palvelua.

TOIMINTA

HöyryÄssä on erikoistunut työskentelemään höyryn kanssa mitä monipuolisemmilla tavoilla. Toimitamme höyryä paikan päälle rakennuskohteisiin ja teollisuuden laitoksiin sekä sulatamme jäät. Palveluihimme kuuluu myös suurtehoimurointi ja suurtehopuhallus.

Pidämme huolen, että käytössämme on aina markkinoiden tehokkaimmat ja monipuolisimmat siirrettävät kalustot. Esimerkiksi uusimmassa suurtehoimurissame Keoxissa ilmamäärä on jopa 9000 m3/h.

Olemme asiakkaiden tavoitettavissa 24/7 ja olemme valmiina toimittamaan höyryä, imuroimaan ja puhaltamaan nopeallakin aikataululla.