Suurteho­puhallus

Nopea ja tehokas suurtehopuhallus HöyryÄssältä.

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518

Suurteho­puhallus - Helpompi keino materiaalien siirtämiseen

Suurtehopuhallus on vaivaton ja kustannustehokas ratkaisu monelle työmaalle tai uudiskohteelle. Suurtehopuhallus mahdollistaa eri materiaalien monipuolisen puhaltamisen.

Suurtehopuhaltimella voidaan puhaltaa esimerkiksi mursketta, sepeliä, hiekkaa, vaahtolasia tai lecasoraa. Yleisin suurtehopuhalluksen käyttökohde on alapohjan saneeraus. Tämä menetelmä on nopea ja kustannustehokas, sekä huomattavasti vaivattomampi kun materiaalien levittäminen käsin.

Suurtehopuhallusta voidaan hyödyntää myös esimerkiksi siilojen tai hiekkalaatikoiden täyttämisessä. Puhallus voidaan toteuttaa myös ahtaissa tiloissa - niin kauan kuin letku mahtuu puhallettavaan tilaan, on puhallus mahdollista suorittaa. Liikuteltava kalusto ja joustava puhallusletku mahdollistavat hankalienkin kohteiden tehokkaan suurtehopuhalluksen.

Suurteho­puhalluksen käyttökohteet

Uusien eristeiden asennus

Puhallus mahdollistaa sepelin tasaisen levityksen ahtaisiinkin väleihin. Puhallus on myös tehokas tapa lisätä rakennuksen kapillaarikatkoja.

Rakennustyömaiden täyttö

Suurtehopuhallin mahdollista täyteaineiden kuten sepelin, lecasoran tai vaahtolasin puhalluksen työmailla.

Pienemmät työmaat

Suurtehopuhallus mahdollistaa pienempien työmaiden tai remonttikohteiden kuten kellarin syvennysten tai viemärilinjojen tehokkaan sepelitäytön.

Suuremmat rakennusprojektit

Suurtehopuhallusta voidaan hyödyntää myös suuremmissa rakenusprojekteissa.

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518
Image

Monipuolinen ja joustava palvelu kotitalouksille ja yrityksille

Tarjoamme monipuolista suurtehopuhallusta kotitalouksille ja yrityksille. Kun tilaat suurtehopuhalluksen kotiisi, voit hyödyntää vuosittaisen kotitalousvähennyksen. Tämä tekee suurtehopuhalluksesta entistä kustannustehokkaamman ratkaisun.

HöyryÄssän suurtehopuhallus on saatavilla Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, Itä-Uudellamaalla sekä sopimuksen mukaan ympäri Suomea. Kun tilaat suurtehopuhalluksen HöyryÄssältä, voit luottaa vankkaan kokemukseemme ja osaamiseemme. Tarjoamme räätälöityä palvelua, joka vastaa juuri sinun työmaasi tai rakennusprojektisi tarpeitasi.

Suurteho­puhallus avaimet käteen -palveluna

Yhteydenotto
Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeemme. Täytä yhteystietosi sekä muutamia perustietoja työmaastasi, niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä. Lomakkeen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin.


Työmaan arviointi ja suunnittelu
Ennen töihin ryhtymistä suunnittelemme urakan huolellisesti, valitsemme sopivimman kaluston, suunnittelemme logistiikan ja turvallisuustoimet sekä lastaamme tarvittavat materiaalit.


Kaluston asennus ja valmistelu
Kun työ on suunniteltu ja saavumme kohteeseen, asennamme kaluston valmiiksi sekä varmistamme että kaikki toimii niin kuin pitääkin.


Puhallustyö
Kaluston asennuksen jälkeen on aika ryhtyä töihin. Kokeneet ammattilaisemme hoitavat suuret ja pienet kohteet turvallisesti, nopeasti ja perusteellisesti. Puhallusta valvoo asiantuntija, joka varmistaa urakan sujumisen ja turvallisuuden.


Siivous ja tarkastus
Kun työ on valmis, jätämme työmaan siistiin kuntoon. Asiantuntija varmistaa, että työnjälki on perusteellista ja työmaa on siisti. Huolehdimme myös jätteiden asianmukaisesta ja ympäristöystävällisestä kierrätyksestä.

Miksi valita HöyryÄssä? - Luotettavin kumppanisi suurteho­puhalluksessa

Kun tarvitset kustannustehokasta ja tehokasta suurtehopuhallusta, on HöyryÄssä paras valintasi. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kohteiden täyttämisestä suurtehopuhaltimilla, joten voit luottaa osaamiseemme ja ammattitaitoomme.

  • Ammattitaito ja kokemus: Meillä on vahva osaaminen ja pitkä kokemus suurtehopuhalluksesta. Kun tilaat työn HöyryÄssältä, voit olla varma, että urakka on hoidettu parhailla menetelmillä ja huippuluokan kalustolla kokeneiden ammattilaisten toimesta.
  • Paras kalusto: Suurtehopuhaltimemme ovat markkinoiden tehokkaimpia, joten ne soveltuvat haastaviinkin työkohteisiin. Kun käytössä on tehokkaat laitteet, on lopputulos sen mukainen.
  • Luotettavuus: Olemme täsmällinen ja joustava kumppani, joka huolehtii projektin jokaisesta vaiheesta. Hoidamme työmme aina sovitun mukaisesti ilman kompromisseja.
  • Laaja toiminta-alue: Vaikka toimimme pääosin pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla, olemme käytettävissä ympäri Suomen. Kalustomme kulkeutuu juuri sinne, missä sitä tarvitaan.
Image

Pyydä tarjous suurteho­imuroinnista

Kun tarvitset kustannustehokasta ja luotettavaa suurtehopuhallusta työmaallesi, ota yhteyttä, ja suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopivin ratkaisu. Suurtehopuhallus soveltuu niin työmaan siivoamiseen, ala- ja yläpohjiin kuin suurempiinkin projekteihin.

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518