Suurteho­imurointi

Nopea ja kustannustehokas suurtehoimurointi HöyryÄssältä. Maa-ainesten poistoon sekä vanhojen eristeiden purkamiseen rakennuksille remontti- sekä uudiskohteisiin.

Suurtehoimurointi ja suurtehopuhallus Uusimaa, Helsinki, pääkaupunkiseutu, Porvoo, koko Suomi.

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518

Tehokkaampi ratkaisu vanhojen eristeiden ja maa-ainesten poistoon

Suurtehopuhallus on vaivaton ja kustannustehokas ratkaisu monelle työmaalle tai uudiskohteelle. Suurtehopuhallus mahdollistaa eri materiaalien monipuolisen puhaltamisen.

Suurtehopuhaltimella voidaan puhaltaa esimerkiksi mursketta, sepeliä, hiekkaa, vaahtolasia tai lecasoraa. Yleisin suurtehopuhalluksen käyttökohde on alapohjan saneeraus. Tämä menetelmä on nopea ja kustannustehokas, sekä huomattavasti vaivattomampi kun materiaalien levittäminen käsin.

Suurtehopuhallusta voidaan hyödyntää myös esimerkiksi siilojen tai hiekkalaatikoiden täyttämisessä. Puhallus voidaan toteuttaa myös ahtaissa tiloissa - niin kauan kuin letku mahtuu puhallettavaan tilaan, on puhallus mahdollista suorittaa. Liikuteltava kalusto ja joustava puhallusletku mahdollistavat hankalienkin kohteiden tehokkaan suurtehopuhalluksen.

Suurteho­imurointi useisiin eri kohteisiin

Suurtehoimurointi on monipuolinen palvelu, joka soveltuu useisiin eri käyttötarkoituksiin. Käytössämme on markkinoiden tehokkaimmat imurit, joten suurempikaan kohde ei aiheuta haasteita. Suurtehoimuroinnin etuina ovat vaivattomuus, nopeus sekä mahdollisuus toimia ahtaissakin tiloissa.

Etenkin vanhojen eristeiden poistamiseen suurtehoimurointi on ylivoimaisesti helpoin ja kustannustehokkain keino. Näin eristeiden poistaminen on nopeaa eikä aiheuta pölyhaittaa ympäristöön. Vanhojen villaeristeiden poistaminen käsin on pitkä ja työläs prosessi - suurtehoimurilla homma hoituu vain hetkessä.

Suurtehoimurointi soveltuu erinomaisesti myös tuhkan imurointiin hakelaitosten kattiloista. Imurointijäte päätyy suoraan säiliöautoon, joten erillistä roskalavaa ei tarvita. Kun jäte päätyy suoraan säiliöautoon, on sen kierrätys ja loppusijoitus helpompaa.

Eristeiden nopean poistamisen sekä suurempien kohteiden lisäksi suurtehoimuri soveltuu erinomaisesti pienempienkin remontti- tai rakennustyömaiden tehokkaaseen siivoamiseen. Esimerkiksi kellareiden syvennykset, viemärilinjojen avaukset, irtoroskien tai maa-ainesten puhdistus työmaalta sekä imupurku hoituvat nopeasti ja tehokkaasti suurtehoimuria hyödyntäen.

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518
Image

Kattava ja joustava palvelu yrityksille ja kotitalouksille

Tarjoamme suurtehoimurointia niin yritys- kuin ykstyisasiakkaille. Kun tilaat suurtehoimuroinnin kotiisi, voit hyödyntää vuosittaisen kotitalousvähennyksen. Tämä tekee suurtehoimuroinnista entistä kannattavamman vaihtoehdon.

HöyryÄssän suurtehoimurointipalvelu on saatavilla Helsingissä, pääkaupunkiseudulla, itäisellä Uudellamaalla sekä sopimuksen mukaan muuallakin Suomessa. Voit luottaa ammattitaitoomme ja kokemukseemme, kun valitset HöyryÄssän kumppaniksesi. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan paras ratkaisu imurointitarpeisiisi.

Näin suurteho­imurointi etenee - Räätälöityä avaimet käteen -palvelua

Yhteydenotto
Ota yhteyttä, ja rakennetaan työmaasi tarpeita vastaava suurtehoimurointipalvelu. Täytä yhteydenottolomakkeeseen yhteystietosi sekä muutamia perustietoja työmaastasi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisesti jo saman päivän aikana. Lomakkeen täyttö vie vain muutaman minuutin.


Työmaan arviointi ja suunnittelu
Ennen töihin ryhtymistä suurtehoimuroinnin asiantuntija tarkastaa työmaan ja määrittää tarvittavan kaluston. Kartoituksessa käydään läpi imuroitavat materiaalit, kuinka paljon materiaalia tulee imuroida sekä vaadittava logistiikka ja mahdolliset turvallisuustoimet.


Kaluston asennus ja valmistelu
Kun työ on suunniteltu, on aika asentaa kalusto valmiiksi imurointia varten. Tähän kuuluu muun muassa letkujen kytkentä imuautoon sekä varmistus, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.


Imurointi
Kaluston asennuksen jälkeen voimme ryhtyä töihin. Imuroinnissa työmaa puhdistetaan irtoroskista, vanhoista eristeistä tai irtonaisista maa-aineksista riippuen kohteesta ja sen vaatimuksista. Kun asialla on kokeneet ammattilaiset, hoituu työ nopeasti ja perusteellisesti. Imurointia valvoo asiantuntija, joka varmistaa prosessi etenee turvallisesti ja jouhevasti.


Siivous ja jätteiden käsittely
Kun työmaa on imuroitu, asiantuntija varmistaa, että työmaa on siisti, jonka jälkeen imuroitu materiaali kuljetetaan kierrätykseen. Huolehdimme aina, että imuroidut materiaalit kierrätetään asianmukaisesti ja ympäristöystävällisesti.

Miksi valita HöyryÄssä? - Luotettavin kumppanisi suurteho­imuroinnissa

Kun tarvitset kustannustehokasta ja tehokasta imurointia, on HöyryÄssä paras valintasi. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kohteiden suurtehoimuroinnista, joten voit luottaa osaamiseemme.


  • Ammattitaito ja kokemus: Meillä on vahva osaaminen ja pitkä kokemus suurtehoimuroinnista. Kun tilaat työn meiltä, voit olla varma, että urakka on hoidettu parhailla menetelmillä ja huippuluokan kalustolla kokeneiden asiantuntijoimme toimesta.


  • Paras kalusto: Suurtehoimurimme ovat markkinoiden tehokkaimpia, joten ne soveltuvat kaikenlaisten eri materiaalien tehokkaaseen imurointiin. Kun käytössä on tehokkaat laitteet, on lopputulos sen mukainen.


  • Luotettavuus: Olemme täsmällinen ja joustava kumppani, joka huolehtii projektin kaikista vaiheista. Hoidamme työmme aina sovitun mukaisesti.


  • Laaja toiminta-alue: Vaikka toimimme pääosin pääkaupunkiseudulla, olemme käytettävissä ympäri Suomen. Kalustomme kulkeutuu juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

Image

Pyydä tarjous suurteho­imuroinnista

Kun tarvitset kustannustehokasta ja luotettavaa suurtehoimurointia työmaallesi, ota yhteyttä, ja suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopivin ratkaisu. Suurtehoimurointi soveltuu niin työmaan siivoamiseen, eristeiden purkamiseen kuin suurempiinkin projekteihin.

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518