Höyrytys

Ylivoimainen höyrytyspalvelu teollisuus- ja rakennusaloille HöyryÄssältä. Höyry on tehokas sulattaja rakennustyömailla, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa tehokasta sulatusta vaativissa kohteissa.

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518

Luotettava kumppanisi höyrytyspalveluissa

Kun tarvitset höyryä työmaalle, rakennukselle tai vaikka remontin keskelle, on HöyryÄssä luotettava kumppanisi. Tarjoamme väliaikaista höyrytystä niin äkillisiin tarpeisiin kuin pidempiinkin projekteihin rakennus- ja teollisuusalalle. Höyry on tehokas sulattaja, joka soveltuu kaikenlaiseen sulatukseen aina valusta ontelolaattoihin.

Höyrytys ja höyrysulatus on tärkeää - meillä on siihen laitteet ja asiantuntemus, jotka varmistavat jouhevan toiminnan haastavissakin kohteissa. Kun tarvitset nopeaa ja tehokasta höyrytystä työmaallesi, ota yhteyttä niin olemme paikalla lyhyelläkin varoitusajalla.

Höyryä rakennus- ja teollisuusaloille

Höyryn käyttö on monipuolista, minkä vuoksi se on tärkeässä roolissa useilla eri toimialoilla. Yleisimpiä höyryn käyttökohteita on erilaiset rakennus- ja siltatyömaat, joissa höyryn tarve etenkin talvisin on suuri. Höyry mahdollistaa suurtenkin lumi- ja jäämassojen tehokkaan sulatuksen, mikä mahdollistaa työskentelyn haastavissakin olosuhteissa. Rakennustyömailla höyryä voidaan käyttää myös lämmitykseen, puhdistukseen ja desinfiointiin.

Laivojen sulatus on toinen tilanne, jossa höyry on korvaamaton apu. Lumen ja jään sulattaminen rungolta tai kannelta on työlästä, mutta höyry tarjoaa tähän vaivattoman ratkaisun. Samoin putkistosaneeraukset, typpiasemien sekä erilaisten kattojen ja räystäiden sulatukset sujuvat entistä helpommin höyryllä. Sen lisäksi että hyörysulatus on käsin sulatusta nopeampaa, on se myös huomattavasti turvallisempaa.

Höyry sopii erinomaisesti myös erilaisiin pesuihin. Kuuma höyry mahdollistaa tilojen ja pintojen desinfioinnin ilman kemikaaleja. Sen lisäksi että höyrypesu on tehokasta, on se ympäristöystävällistä. Esimerkiksi raskasöljysäiliöiden puhdistus on tehokkainta nimenomaan höyryllä.

Oli kyseessä suurempi teollisuuslaitos tai pienempi rakennustyömaa, on HöyryÄssä paras valintasi.

Höyrytyksen eri variaatiot – Höyryä jokaiseen tarpeeseen

Prosessihöyry

Prosessihöyry on erittäin korkeapaineista höyryä, jota tuotetaan höyrykattiloissa ja käytetään erilaisissa teollisuuden prosesseissa, kuten kemiallisessa teollisuudessa, paperiteollisuudessa ja öljynjalostuksessa.

Esimerkki: Paperiteollisuudessa prosessihöyryä voidaan käyttää paperin kuivaukseen ja kuitujen käsittelyyn.

Seisokkihöyry

Seisakkihöyryä käytetään tuotantolaitosten seisokkiaikana, kun normaalia tuotantoa ei ole. Seisokin aikana höyryllä voidaan suorittaa laitteiden ja putkistojen puhdistus tai lämmittää tiloja.

Esimerkki: Kemianteollisuudessa seisakkihöyryä käytetään prosessilaitteiden huoltoon ja puhdistukseen.

Korkeapainehöyry

Korkeapainehöyryä käytetään tilanteissa, jotka vaativat erittäin kuumaa ja korkeapaineista höyryä, kuten voimalaitoksissa, höyryturbiineissa ja lämmönsiirtimissä. Korkeapainehöyryä tuotetaan ulkopuolisella kalustolla.

Esimerkki: Voimalaitoksissa korkeapainehöyryä tuotetaan höyrykattiloissa ja sitä käytetään voiman tuottamiseen sähköntuotannossa.

Höyrylämmitys

Höyrylämmitys on tehokas tapa lämmittää teollisia tiloja, rakennuksia ja prosesseja. Se on erittäin kustannustehokas ja tasainen lämmitysmuoto.

Esimerkki: Autoteollisuudessa höyrylämmitystä käytetään maalausprosessien lämmittämiseen ja kuivaamiseen.

Höyrypuhdistus

Höyrypuhdistus on ympäristöystävällinen tapa puhdistaa ja desinfioida pintoja ilman kemikaaleja. Höyry on tehokas keino vaativien kohteiden ja pinttyneen lian puhdistukseen.

Esimerkki: Elintarviketeollisuudessa höyrypuhdistusta käytetään laitteiden ja tilojen puhdistukseen, mikä on tärkeää hygienian ylläpitämiseksi. Höyrypuhdistus soveltuu erinomaisesti myös laivan piippujen puhdistukseen.

Varahöyry tai toiselta nimeltään Back up -höyry

Back up -höyry eli varahöyry varmistaa höyryn saatavuuden häiriötilanteissa, jotta tuotanto voi jatkua ilman suuria katkoksia. Varahöyry on kriittinen osa tuotannon jatkuvuutta.

Esimerkki: Varahyöryllä voidaan paikata kaukolämpölaitoksen tuotantokatkoksia.

Matalapainehöyry

Matalapainehöyryä käytetään tilanteissa, jotka eivät vaadi korkeapainetta, kuten lämmityksessä, kuivatuksessa ja steriloinnissa.

Esimerkki: Tuotantolinjoilla tai rakennuksilla matalapainehöyryä voidaan käyttää eri osien tai alueiden puhdistukseen.

Kylläinen höyry

Kylläinen höyry on höyryä, joka sisältää maksimaalisen määrän vesihöyryn ja veden seosta tietyssä lämpötilassa ja paineessa. Kylläinen höyry on hyödyllistä äärimmäistä tarkkuutta vaativissa prosesseissa.

Esimerkki: Lääketeollisuudessa kylläistä höyryä käytetään lääkkeiden valmistuksessa ja steriloinnissa hygienian ja laadun varmistamiseksi.

Rakennushöyry

Rakennushöyryä käytetään rakennus- ja korjaustöissä. Höyryä voidaan hyödyntää betonin kovettamiseen, kosteuden poistamiseen ja kuivaukseen.

Esimerkki: Rakennushöyryä voidaan käyttää betonin kovettamiseen suuremmilla rakennustyömailla.

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518
Höyrysulatusta Lahdessa

Tehokas höyrytyskalusto

HöyryÄssän tehokas kalusto on suunniteltu vastaamaan niin suurten kuin pienten projektien tarpeita. Ylpeydenaiheemme on kuusi liikuteltavaa ja tehokasta höyrytysyksikköä, jotka ovat valmiustilassa kellon ympäri vuodenajasta riippumatta. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme aina valmiina saapumaan paikalle akuutin höyrytystarpeen osuessa kohdalle.

Kalustomme koostu eritehoisista yksiköistä, mikä mahdollistaa entistä monipuolisemmat hörytykset. Pienimmät yksikkömme tuottavat 0,2 ja 0,34 megawattia, kun taas suurimmat yltävät jopa 2 megawattiin. Tämä mahdollistaa monenlaisten kohteiden ja työmaiden höyrytyksen riippumatta projektin laajuudesta.

Höyrytysyksikkömme tuottavat parhaimmillaan jopa 3000 kg/h höyryä, eli meidän kalustollamme hoituu suuremmatkin sulatuksen nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi yksiköissä 5 - 10 ulostuloa, mikä mahdollistaa myös vaikeimpien kohteiden tehokkaan höyrytyksen. Yksikään kohde ei ole liian haastava tai ahdas meidän laitteillemme.

Höyryautomme on varustettu myös pintasulatuspattereilla sekä routapilleillä, mitkä mahdollistavat monipuolisen toiminnan erilaisissa olosuhteissa. Routapillit ehkäisevät routavaurioita, ja pintasulatuspatterit tehostavat sulatusta silloin, kun lumesta ja jäästä on päästävä eroon mahdollisimman nopeasti.

Kalustomme on siis monipuolinen ja tarkoin valittu. Pyrimme varmistamaan, että meillä on oikeat välineet jokaiseen höyrytystehtävään riippumatta kohteen laajuudesta tai haastavuudesta. Monipuolisen kalustomme ansiosta olemme Suomen luotettavin ja tehokkain höyrytyspalveluiden tarjoaja.

Miksi valita HöyryÄssä?

Höyrytyspalvelun valinta on tärkeä päätös, joka vaikuttaa suuresti projektin etenemiseen ja lopputulokseen. Me HöyryÄssällä ymmärrämme tämän, joten sitoudumme tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta mahdollista palvelua. Kun valitset HöyryÄssän, voit luottaa saavasi täydellisen lopputuloksen jokaisessa projektissa.

  • Ammattitaito ja kokemus: Meillä on pitkä kokemus sekä vahva osaaminen höyrytysalalta. Olemme hoitaneet kunnialla niin suuria kuin pieniä kohteita, ja kohdannut ja ratkaisseet monenlaisia haasteita. Tämä kokemus on lupaus sujuvasta ja tehokkaasta pavelusta.
  • Tehokas kalusto: Käytössämme on tehokas ja monipuolinen kalusto, joka suunniteltu erilaisia höyrytystarpeita silmällä pitäen. Laajan kalustomme ansiosta suoriudumme haastavistakin kohteista.
  • Nopea palvelu: Äkillinen höyrytyksen tarve ei katso aikaa ei paikkaa, minkä vuoksi kalustomme on valmiina kellon ympäri.
Tärkeä tilapäishöyry

Ota yhteyttä - Tavoitat meidät 24/7

HöyryÄssä tarjoaa tehokasta höyrytystä, suurtehopuhallusta sekä -imurointa ympäri Suomea. Kun tarvitset tehokasta höyrytystä, olemme paikalla tehokkaan kalustomme kanssa lyhyelläkin varoitusajalla. Ota yhteyttä ja selvitetään, kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!