ERIKOISTILANTEET

Nopeaa ja siistiä - tehokkaasti

Kuuma vesi, tilapäinen lämmön tarve ja monet muut erikoistarpeet erikoisissakin tilanteissa. Tarve ei katso aikaa eikä paikkaa, HöyryÄssän palvelu pelaa.

Höyryä ja höyrytyspalveluita joustavasti sekä tarpeesi huomioiden. Palvelumme kattaa tarvittavat lisälämpö ja höyrytys tarpeet.

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518

Höyryä, höyrytystä, sulatusta tai lämmintä vettä. Tehokkaalla kalustollamme vastaamme ketterästi kaikkiin haasteisiin - erikoisissakin tilanteissa. Ratkaisun tarve voi tulla eteen yllättävässäkin paikassa.

Laivojen kansien ja konttien kiinnityslukkojen sulatukset

Jäiden sulatus laivojen kansilta ja konttien kiinnityslukoista on tärkeä tehtävä talvisissa olosuhteissa, jotta kontit saadaan purettua laivasta pois. Höyryä käytetään sulattamaan jäätä ja lunta laivojen päältä sekä varmistamaan, että konttien kiinnityslukot toimivat moitteettomasti.

Jukolan viestin suihkuvesien lämmitys

Jukolan viesti on suuri suunnistustapahtuma, ja suihkuvesien lämmitys on tärkeä osa kilpailun järjestämistä. Höyryllä lämmittäminen mahdollistaa lämpimän suihkuveden, jotta osallistujat voivat rentoutua ja palautua suorituksestaan. HöyryÄssä on Jukolan Viestin pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Viemärien sukitukset

Viemärien sukitus on tehokas menetelmä vanhojen tai vaurioituneiden viemäriputkien korjaamiseen. Höyryä voidaan käyttää sukitustyön viimeistelyssä.

Siltatyömaat ja sillan kansien höyrysulatus

Sillatyömailla ja siltarakenteissa höyryä voidaan käyttää jään ja lumen sulattamiseen siltojen pinnoilta ennen itse valutyötä. Sulatus varmistaa valutyön tekemisen haastavissakin talvi olosuhteissa.

Maaperän sulatukset

Rakennustyömailla maaperän roudan sulatus höyryllä voi olla tarpeen, erityisesti kylmässä ilmastossa. Sulatus auttaa maaperälle tehtävien kaivuu töiden, maapohjien tasoituksien sekä hallitilojen lattioiden valutöiden onnistumisessa ja estää maaperän jäätymisen uudelleen.

Höyrypesu

Höyrypesu on tehokas tapa puhdistaa ja desinfioida erilaisia pintoja, mukaan lukien laivojen piiput. Höyry irrottaa likaa ja epäpuhtauksia tehokkaasti ilman kemikaaleja.

Typpiasemien sulatukset

Typpiasemien sulatus höyryllä voi olla tarpeen kosteissa olosuhteissa, jolloin putkistot ja vaihdinlevyt jäätyvät helpommin. Höyrytys on tehokas keino jään sulattamiseen vaikeistakin paikoista. 

Syöttövesisäiliöiden lämmitykset

Syöttövesisäiliöiden lämmitys höyryn avulla varmistaa jotta voimalaitos kattiloiden starttaaminen on nopeampaa ja hallitumpaa. Tämä on erityisen tärkeää teollisuuden prosesseissa.

Desinfioinnit

Vesilaitoksilla höyryä voidaan käyttää desinfiointeihin, joka on tärkeä vaihe vedenpuhdistusprosessissa. Höyry auttaa tappamaan bakteereita ja mikrobeja.

Onko sinulla tilanne päällä tai tulossa tarvetta höyryyn, lisälämpöön tai kuumaan veteen. Ota yhteyttä ja kerromme, miten tarve ratkaistaan.


Ota yhteyttä

Tutustu eri työkohteisiimme ja tilanteisiin, joissa HöyryÄssä toimii:

Höyrysulatusta Lahdessa

OTA YHTEYTTÄ - TAVOITAT MEIDÄT 24/7


0400 243 518