Höyry Ässä on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja tarkasti. Jos kuitenkin huomaat jotain, joka on virheellinen tai vanhentunut, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa siitä meille. Ilmoita, mistä sivustosta luit tiedot. Tarkastelemme tätä sitten mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: hoyryassa@hoyryassa.fi.

Emme ole vastuussa menetyksistä, jotka johtuvat epätarkkuuksista tai epätäydellisyydestä, emmekä menetyksistä, jotka johtuvat Internetin kautta tapahtuvan tiedon levittämisen aiheuttamista ongelmista, kuten häiriöistä tai keskeytyksistä. Verkkolomakkeita käytettäessä pyrimme rajoittamaan pakollisten kenttien määrän minimiin. Höyry Ässä ei ota vastuuta mistään menetyksistä, jotka aiheutuvat Höyry Ässä:n tämän verkkosivuston kautta tai sen puolesta toimittamien tietojen, neuvojen tai ideoiden käytöstä.

Kaikkia henkilötietoja, jotka annat meille vastauksesi tai tietopyyntösi yhteydessä, käytetään vain tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat kolmansille osapuolille, jotka ovat itse sijoittaneet sisällön tai joilta Höyry Ässä on hankkinut käyttöluvan.

Näiden materiaalien kopioiminen, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman Höyry Ässä:n kirjallista lupaa, paitsi ja vain siltä osin kuin pakottavassa laissa (kuten lainausoikeus) toisin määrätään, ellei tietty sisältö toisin määrää.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston saavutettavuudessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.