Varahöyryä Viroon

Marika SandströmLeave a Comment

Varahöyryä Viroon

Tässä matkaamme antamaan tilapäishöyryä Viroon. Tehtaalla tehtiin huoltotöitä ja oman kattilan höyryt korvattiin meidän kahden MW:n liikkuvalla yksiköllä.

Jään sulatusta katolta

Marika SandströmLeave a Comment

Jään sulatusta katolta

Lumisena talvena katolle kertyy liikaa lunta ja pahimmassa tapauksessa se aiheuttaa isompia vaurioita (kattorakenteiden romahtaminen tai vesivahinko). Lumi sulaa ja jäätyy vuorotellen ja näin ollen katolle kertyy lumen alle paksu jääkerros. Edellä mainittujen ongelmien lisäksi jää tukkii rännit ja räystäisiin kertyy valtavia jääpuikkoja. Tässä teemme katon sulatustyötä Espoon kaupungin kiinteistöön.

Kaasulaivan sulatus

Marika SandströmLeave a Comment

Kaasulaivan sulatus

Hangon satamassa sulattamassa kaasulaivaa, jonka päälle oli kertynyt niin paljon jäätä, että koko laiva oli upota. Laiva saatiin hinattua satamaan ja siellä sulatimme höyryllä jäät pois.

Höyrysulatusta Lahdessa

Marika Sandström

Sulatimme höyryllä Fira Oy:n toriparkin kannen Lahdessa. Kohteesta riippuen sulatuksessa käytetään apuna höyrypattereita tai -pillejä. Tässä kohteessa jää sulatettiin pois höyrypattereiden avulla. Höyrypatterit levitettiin sulatettavalle auleelle ja niiden päälle laitettiin peite. Näin höyrynkehitin pystyy siirtämään höyryä patteriin, jotka kuumetessaan sulattavat maan.

Tehokas höyrypesu laivan piipulle

Marika SandströmLeave a Comment

Pesimme Finnlinesin rahtilaivalla höyryllä laivan piipun, joka oli päässyt nokeentumaan. Tässä kohteessa vesipesu ei ollut mahdollinen, koska vesi olisi valunut piipusta konehuoneeseen. Höyrypesu sen sijaan ei tuota vettä ja sen avulla voidaan pestä monenlaisia erikoiskohteita.